ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

-- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ --

 
 
 
 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ» μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες μελέτες για την κατασκευή εκ θεμελίων βιομηχανικών – βιοτεχνικών και άλλων κτιρίων, πλήρης εφαρμογή γραμμών παραγωγής, την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων, καθώς και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων νομιμότητας.

Τώρα που τίποτε δεν είναι σταθερό από πλευράς καύσιμης ύλης, τώρα που οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη εκτροπή, τώρα που οι οικονομικοί παράγοντες δεν ευνοούν τη σπατάλη, η εταιρία μας έχει τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για την κατασκευή εκ θεμελίων της ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, που χρηματοδοτείται 100% από όλες τις Τράπεζες.

Αν πάλι διαθέτετε ήδη κατοικία και οι απώλειες σας δημιουργούν πολλαπλά οικονομικά και άλλα προβλήματα, τότε εμείς έχουμε και εδώ τη λύση ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΣ το σπίτι σας για μία ζωή, με τα πλέον καλύτερα και οικονομικότερα υλικά της αγοράς.

Γιατί εδώ στην «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ», η καλύτερη διαφήμιση είναι τα έργα μας, είστε εσείς δηλαδή, οι πελάτες που μας εμπιστεύεστε τόσο για την άρτια μελέτη, όσο και για την τέλεια κατασκευή – εφαρμογή στον χώρο σας.

Η εμπειρία στον χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, με την πλειάδα των έργων που λειτουργούν με μεγάλες αποδόσεις, η εξειδίκευση στον τομέα της γεωθερμίας, καθιστούν την εταιρία μας, από τις πλέον ανταγωνιστικές, καθώς εκτός όλων των άλλων η διεθνής οντότητα μας καθιστά ανταγωνιστικούς και στις τιμές μας!

Η ενέργεια, είναι η επένδυση στο μέλλον, όσες μεταβολές και αν συμβούν από τις ηγεσίες των κρατών. Ο ήλιος, ο αέρας και ο υπόγειος πλούτος δεν θα σταματήσουν ποτέ να παράγουν αποτελέσματα ανώτερα κάθε άλλης επένδυσης.

error: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ. All Rights Reserved. Content is protected !!
Call Now ButtonΚαλέστε μας