ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη φόρμα επικοινωνίας, στην οποία μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για τα επιχορηγούμενα προγράμματα που αφορούν τον κλάδο που δραστηριοποιείστε (ή θέλετε να δραστηριοποιηθείτε).

Όσο πιο πλήρης και ακριβής είναι η συμπλήρωση της φόρμας τόσο καλύτερη θα είναι η ενημέρωση που θα έχετε.

Όλες οι πληροφορίες που θα μας κοινοποιήσετε είναι απολύτως εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ. με αποκλειστικό σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση σας σχετικά με τα προγράμματα επιχορήγησης.

    « Η επεξεργασία των στοιχείων που καταγράφονται στο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος γίνεται από την « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ ΙΚΕ » με αποκλειστικό σκοπό την παροχή συμβουλών ή τη σύναψη σύμβασης σε τομέα ενδιαφέροντος του υπογράφοντας την παρούσα Αποδέκτες της επεξεργασίας είναι τα αρμόδια στελέχη της « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ ΙΚΕ τα οποία έχουν ενημερωθεί δεόντως για τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και την κρατούσα δεοντολογία »

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου * Ναι, συμφωνώ. Για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου πατήστε εδώ

    Call Now ButtonΚαλέστε μας
    error: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ. All Rights Reserved. Content is protected !!