ΨΗΦΙΑΚΗ (ΕΠ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Όλες οι τεχνολογίες δημιουργούνται με κάποιο σκοπό.

Καθώς όλο και περισσότερες τεχνολογίες συσσωματώνοτναι σε κάτι ευρύτερο, τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναμένουν να δουν στη μελλοντική τεχνολογία περισσότερες ευκαιρίες.

Η τεχνολογία θα είναι ταχύτερη, με τη δυνατότητα να επιτυγχάνει περισσότερα και τα πάντα θα ευθυγραμιστούν στην κατεύθυνση της διευκόλυνσης της ζωής.


ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Ο κόσμος αλλάζει

Από τις άμεσες μεταφορές χρημάτων, την αποκέντρωση, ο κόσμος της κρυπτογράφησης φαίνεται σαν να ψάχνει να βρει ολόκληρες βιομηχανίες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το ερώτημα που ζητά ο καθένας είναι: είναι τόσο καλό όσο ακούγεται;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain:
ψηφιακό νόμισμα, άμεση παγκόσμια μεταφορά χρημάτων, αποκεντρωμένες εφαρμογές, διαφάνεια κλπ.


UCA COIN & ΝΟΜΙΣΜΑ UCA

UCA, συντόμευση του UNITED CRYPTO ALLIANCE, είναι ένας οργανισμός έμπειρων επαγγελματιών από ολόκληρο τον κόσμο με ειδίκευση στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ δικτύου και τα οικοσυστήματα αλυσίδων συστοιχιών.

Ο UCA έχει την πρόθεση να γίνει ελκυστικός για τις επιχειρήσεις, τους παρόχους υπηρεσιών και τους επενδυτές που επιθυμούν να εξερευνήσουν και να επενδύσουν στα ψηφιοποιημένα περιουσιακά στοιχεία και τα κρυπτονομίσματα.

Αποστολή του είναι να ενώσει επιχειρήσεις με τον ίδιο σκοπό:
ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

UCA DIGITAL COIN CARD


H Prepaid κάρτα σας για κρυπτονομίσματα VERWAY κάνει την είσοδο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων (σχεδόν) τόσο εύκολη όσο η αγορά ενός μπουκαλιού νερού.
Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να γίνετε υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός κρυπτονομίσματος UCA COIN. Για πολλούς μικροεπενδυτές είναι μία ιδανική ευκαιρία συμμετοχής στην αγορά κρυπτονομισμάτων με μικρής κλίμακας επενδύσεις.

Με ένα ποσό 100 € αποκτάτε ένα αρχικό υπόλοιπο 150 €* σε UCA** και ως συνεργάτης 100 KP και 40 BP επιπλέον. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε πρόσθετα ελκυστικά πακέτα και κλίμακες για ποσά από 50 έως 10.000 ευρώ.

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των UCA σας δωρεάν για 1 έτος.
* έως 31.12.2019
** Η τιμή έκδοσης ανέρχεται από την καθαρή αξία έως την είσοδο στο χρηματιστήριο 0,02 € και στη συνέχεια υπολογίζεται βάσει της μέσης τιμής των χρηματιστηρίων και των οίκων αξιολόγησης κρυπτονομισμάτων.

Επιπλέον προσφέρουμε

Πέρα από τα προϊόντα & υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταίροι της συμμαχίας, σαν ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ προσφέρουμε τα εργαλεία και την γνώση για την οικονομία του αύριο

Λύσεις για επαγγελματίες

Πραγματοποιήστε συναλλαγές με κρυπτονομίσματα στην επιχείρηση σας και στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα με POS & e-POS, απολαμβάνοντας την χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς.

Λύσεις για επενδυτές

Επενδύστε στην καινοτόμα τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων και δημιουργήστε ένα προσωπικό χαρτοφυλάκιο για εσάς και την οικογένεια σας.

Χρήσιμες απαντήσεις

Πόσο ασφαλή είναι τα κρυπτονομίσματα;
Τα κρυπτονομίσματα είναι τόσο ασφαλή όσο και οι κωδικοί πρόσβασης σας. Χωρίς τους κωδικούς σας είναι αδύνατο κάποιος να σας κλέψει ή να πραγματοποιήσει συναλλαγές υποδυόμενος εσάς. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε δύσκολους κωδικούς, πολλαπλές μεθόδους εισόδου (email/pin/2-factor authentication κ.α.) για να είναι ο λογαριασμός σας όσο πιο ασφαλής γίνεται. Μην μοιράζεστε τους κωδικούς σας με φίλους και συγγενείς. Προτρέψτε τους να φτιάξουν το δικό τους ηλεκτρονικό πορτοφόλι (είναι δωρεάν) και στείλτε τους σε αυτό τα νομίσματα που θέλετε να τους δώσετε.
Που αποθηκεύω τα κρυπτονομίσματα μου;
Τα κρυπτονομίσματα αποθηκεύονται σε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό γνωστό και ως “ηλεκτρονικό πορτοφόλι”. Με πρώτο μέλημα μας την ευκολία χρήσης, αναπτύσσουμε το δικό μας ιδόκτητο πορτοφόλι για να αποθηκεύεται τα UCA coin σας, ενώ στο μέλλον θα έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε κι άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα.
Ποια είναι τα κόστη των συναλλαγών;
Ανάλογα την υπηρεσία που χρησιμοποιείται κάθε συναλλαγή με κρυπτονομίσματα έχει ένα κόστος συναλλαγής, συνήθως ένα μικρό ποσοστό του συνόλου. Συμβουλευτείτε τους όρους και τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε υπηρεσίας πριν ολοκληρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή.
Σε τι θα διαφέρει το νόμισμα UCA από τα χιλιάδες κρυπτονομίσματα που ήδη κυκλοφορούν;
Το νόμισμα UCA coin είναι ίσως ο τελευταίος σταθμός ενός μεγάλου ταξιδιού συνεργασίας και καινοτομίας μιας συμμαχίας εταιριών που θέλουν όχι μόνο να πάρουν μέρος στην νέα αυτή οικονομία αλλά και να την διαμορφώσουν, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου μόρφωσης, εθνικότητας και οικονομικού επιπέδου. Με το λανσάρισμα το UCA θα είναι λειτουργικό σε πάνω από 200.000 επιχειρήσεις και ΑΤΜ. Αυτό θα αποφέρει έναν τεράστιο ρυθμό ανάπτυξης που θα ζήλευε ακόμη και το bitcoin στην καλή του χρονιά (2017). Ξεκινώντας από τα 2 λεπτά του ευρώ (€ 0,02), το UCA έχει τη προοπτική να γίνει το πιο χρήσιμο κρυπτονόμισμα του πλανήτη και ίσως το 2ο πιο δημοφιλές νόμισμα στην Ευρώπη μετά το ευρώ.
error: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ. All Rights Reserved. Content is protected !!
Call Now ButtonΚαλέστε μας