ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

-- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ --

Κατασκευές Ιστοσελίδων

Εφαρμογές για κινητά

Αναζήτηση Google

Φιλοξενία ιστοσελίδων


Progressive Web Apps

Push notifications

Εκπαιδευτικές εφαρμογές

eDetailing Παρουσιάσεις


Πολλοί μιλούν και διαφημίζουν ότι μπορούν να κατασκευάσουν μία ιστοσελίδα.

Σωστά. Αλλά μόνο αυτό αρκεί για την επιχείρησή σας;

Όχι φυσικά.

Γι’ αυτό και εμείς είμαστε εδώ, με ένα οργανωμένο τμήμα ειδικών προγραμματιστών και τεχνικών για να σας προσφέρουμε όχι μόνο την πιο ελκυστική σε ποιότητα και ανταπόδοση σελίδα στο ιντερνετ, αλλά να μεριμνούμε καθημερινά για την καλύτερη και ανταποδοτικότερη προβολή της επιχείρησής σας.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Καινοτόμες και σύγχρονες υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών

Διαδραστικές βιτρίνες

A.R. Τεχνολογίες

Custom εφαρμογές

Kinect technologie


Digital marketing (γνωστό και ως online marketing), ένας τομέας που απασχολεί όλο και περισσότερο τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς ο τρόπος της επικοινωνίας έχει γίνει ψηφιακός (digital), δημιουργώντας την ανάγκη προβολή και διαφήμιση.

Το digital marketing είναι όλοι εκείνοι οι ηλεκτρονικοί τρόποι που χρησιμοποιεί μία εταιρία προκειμένου να επικοινωνήσει στο κοινό που την ενδιαφέρει, το μήνυμα που θέλει. Το digital marketing περιλαμβάνει πολλούς τρόπους και συνεχώς προστίθενται νέα εργαλεία.

Στο digital marketing οι καμπάνιες εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο μέσα από ψηφιακά κανάλια. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο, περισσότερα εργαλεία και μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, ώστε να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα μιας καμπάνιας συνολικά.

Η "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ" διαθέτει ομάδα εξειδικευμένων και αφοσιωμένων επαγγελματιών. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.


error: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ Μ. ΙΚΕ. All Rights Reserved. Content is protected !!
Καλέστε μας